Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/kulturre/public_html/nykres/templates/a4joomla-darksunset-free/index.php on line 26
Gamla Masthuggsflickor

Gamla Masthuggsflickor

Gamla Masthuggsflickors förening är föreningen för dig Masthuggsflicka som är född och/eller uppvuxen och har gått i skola i Masthugget. Passar du in på beskrivningen är du varmt välkommen i vår gemenskap.

Gamla Masthuggsflickor är en social förening, politiskt och religöst obunden. På våra medlemsmöten har vi besök av personer som bl.a. underhåller med sång och musik, visar vackra bilder, håller föredrag om olika kulturella ting eller något annat som kan vara av allmänt intresse. Ibland har vi bara vara våra härliga tjôtmöten.Vi träffas en gång i månaden, från februari till april. I maj brukar vi göra en bussresa till något trevlig resmål. I september börjar vi igen och avslutar året med luciafiranden. Vi har sedan ett par år hållit till på SMU-gården på Chapmanstorg och vi har våra möten andra tisdagen i månaden.Vi har stadigt varit ca 130 medlemmar men skulle gärna se att vi blev fler.

 

Gamla Masthuggsflickors historia >>> 

Gamla Masthuggsflickor - kontakt >>>

 

Till Gamla Masthuggsflickors sida hos "Gamla Masthuggspojkar">>>

Joomla templates by a4joomla